top of page

OVER MIJ

Mijn naam is Kimmy, een jonge vrouw met een enorme passie voor dieren.

 

VANWAAR MIJN PASSIE VOOR DIEREN?

Dieren vind ik al heel mijn leven fascinerend. Al op jonge leeftijd kon je mij vinden op de manege. Ik genoot van de ponylessen en de verzorging van de pony’s en paarden.

Toen ik 15 jaar was, kreeg ik de kans om een bijzonder project te starten met een hond. Voor anderhalf jaar mocht ik, onder begeleiding, een hond opleiden tot hulphond. Deze ongelooflijke ervaring leidde ertoe dat ik dit de afgelopen jaren ben blijven doen, telkens met een mooi resultaat.

STUDIES

Mijn studiekeuze werd hierdoor bepaald en zo volgde ik de opleiding Agro- en biotechnologie, richting dierenzorg. Ik begon me meer in het gedrag van dieren te verdiepen en ook mijn stages waren héél leerzaam. Ik behaalde vlot mijn diploma, maar wou nog meer weten over het doen en laten van honden in het bijzonder. 

Daardoor heb ik nog verdere opleidingen gevolgd. Eén ervan is de opleiding tot hondentrainer, hondeninstructeur en hondengedragscoach bij de Kyno-Coach Academie.

Dit is één van mijn troeven, want hierdoor begrijp ik de dieren goed en straal ik een zekere rust uit zodat de honden zich comfortabel voelen tijdens een fotoshoot, training of coaching. Mijn ervaring is dat hier de beste resultaten uit voortvloeien. 

 

EN VERDER?

Momenteel ben ik me nog steeds aan het bijscholen omdat ik van mening ben dat je als hondentrainer nooit uitgeleerd bent en omdat ik mee wil zijn met de nieuwste trends.

Je zal me dan ook regelmatig tegenkomen tijdens workshops en bijscholingen. Misschien zien we elkaar daar dan wel eens?

 

FOTOGRAFIE

Sinds ik op mijn 18de verjaardag een eerste volwaardig fototoestel kreeg, begon het bij mij te kriebelen om dieren te fotograferen.

 

Ondertussen hebben er al héél wat viervoeters voor mijn lens gestaan. Geposeerd of speelse foto’s, kleine of grote dieren, telkens vind ik het een uitdaging om de mooiste momenten vast te leggen. Het geeft mij dan ook een enorme voldoening wanneer mijn klanten blij en dankbaar zijn met de afgewerkte resultaten.

DSC_7233.jpg
_DSC9746.jpg
Honderwijs (5).jpg
DSC_7754.jpg
bottom of page