© 2019  Kimmy Samoey

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Over mij 

Mijn naam is Kimmy, een jonge twintiger met een enorme passie voor dieren.

Sinds ik op mijn 18de verjaardag een eerste volwaardige fototoestel kreeg, begon het bij mij te kriebelen om dieren te fotograferen. Ondertussen hebben er al héél wat viervoeters voor mijn lens gestaan. Geposeerd of speelse foto’s, kleine of grote dieren, telkens vind ik het een uitdaging om de mooiste momenten vast te leggen. Het geeft mij dan ook een enorme voldoening wanneer mijn klanten blij en dankbaar zijn met de afgewerkte resultaten.

Vanwaar mijn passie voor dieren? Al op jonge leeftijd kon je mij vinden op de manege. Ik genoot van de ponylessen en de verzorging van de pony’s en paarden. Tot op de dag van vandaag ga ik nog steeds paarden verzorgen en berijden.

Toen ik 15 jaar was, kreeg ik de kans om een bijzonder project te starten met een hond. Voor anderhalf jaar mocht ik, onder begeleiding, een hond opleiden tot hulphond. Deze ongelooflijke ervaring leidde ertoe dat ik de afgelopen jaren dit ben blijven doen, telkens met een mooi resultaat. 

Ook mijn studiekeuze werd hierdoor bepaald en zo volgde ik de opleiding Agro- en biotechnologie, richting dierenzorg. Dit diploma is behaald, maar ik wou nog meer te weten komen over het doen en laten van honden in het bijzonder. 

Daar volg ik nog verdere opleidingen. Eén ervan is de opleiding tot hondeninstructeur.

 

Dit is één van mijn troeven, want hierdoor begrijp ik de dieren goed, straal ik een zekere rust uit zodat de honden zich comfortabel voelen tijdens de fotoshoot. Mijn ervaring is dat hier de mooiste foto’s uit komen.