top of page
Kimmy-illustraties-02.png

AGENDA TRAININGSTHEMA'S 

Individuele training 

Lessenreeksen kunnen op ieder moment ingepland worden 

Groepstraining

 

Heb je interesse in een andere lessenreeks in groep? Laat het me gerust weten! 

Zomerfun

DSC_9504.jpg

Deze zomer komen er weer leuke lessen aan: De Zomerfun workshop! In deze workshop gaan we spelenderwijs nieuwe uitdagingen aan voor baas en hond. De lessen in deze workshop zijn heel gevarieerd en worden ingekleed volgens verschillende thema's. Volgende thema’s kunnen aan bod komen: K9-games, waterfun, Kwispelkaarten, Tonnenlol, Rally-O, Hersengymnastiek, ...
Deze workshop is op en top ‘leuk bezig zijn met je hond’.
 
Wat mag je verwachten?

Fun! Fun! Fun!
 
Voor wie is deze lessenreeks?

Deze lessenreeks is geschikt voor alle honden en baasjes die het niet erg vinden om in de buurt van andere enthousiaste baasjes en honden te zijn.
 
Concreet:

We voorzien verschillende lesmomenten gedurende de zomerperiode.  Je schrijft in voor de lessen jij kan.  Elke les kost dan 20 euro. 
 
Wanneer:

Zaterdag 1, 8, 15, 22, 29 juli, 5, 12, 19 en 26 augustus om 9u30 
Maandag 3, 10, 17, 24, 31 juli , 7, 14, 21 augustus om 19u
 
Inschrijving:
Inschrijven via deze link: https://forms.gle/QPNfJfBux5Bfds289

Lezing: Ontspannen wandelen 

_DSC9266.jpg

​Wil jij ook graag kunnen genieten van wandelingen met jouw hond maar trekt jouw hond aan de lijn? Een ontspannen wandeling blijkt toch vaak niet zo evident te zijn. Er komen héél wat zaken bij kijken om jouw hond ontspannen te laten wandelen. Tijdens dit moment wil ik je het ABC van ontspannen wandelen uitleggen. 

De lezing ‘ontspannen wandelen’ is geschikt voor elke hondeneigenaar die zich wil inzetten om het gedrag van jullie viervoeter te veranderen. Je wilt op een liefdevolle manier samenwerken en je bent niet op zoek zijn naar een snelle oplossing (sliplijnen, anti-trektuigen,...) 

 

Wat komt er aan bod? Tijdens deze lezing ga je leren hoe je jouw hond kan leren om ontspannen te wandelen, welke voorbereidingen je kan treffen, hoe je jouw hond kan leren begrijpen, hoe je moet omgaan met bepaalde afleidingen en nog veel meer...

 

Wanneer? Nog vast te leggen in juli 
Locatie? Gentstraat 101, 9111 Belsele

Maximum 8 deelnemers

Kostprijs? 95 euro

bottom of page