MIJN VISIE

Honderwijs werkt vanuit de visie dat we in harmonie met onze honden moeten omgaan en met hen moeten samenwerken om van hieruit een mooie band te kunnen creëren. Ben je benieuwd naar mijn kernwaarden

     PUPPY-PRET  

Hoera! Uw langverwachte puppy mag eindelijk mee naar huis.

En hoewel je je al goed ingelezen hebt en de fokker je overstelpt heeft met tips, toch wil je graag wat extra (praktijk)ondersteuning want jij wil jouw pup de best mogelijke basis geven.

HARMONIEUZE HONDENTRAINING

Heb je een volwassen hond, maar stuit je toch op enkele probleempjes of heb je nood aan wat bijsturing in de opvoeding? Als hondentrainster sta ik je graag bij en leer je de nodige tips en tricks aan.

GROEPSTRAINING

Wil je als hondeneigenaar in groep trainen met je hond. Ook dit is mogelijk bij Honderwijs. 

Tijdens deze groepslessen werken we voornamelijk op de life skills die een hond nodig heeft om te functioneren in het dagelijkse leven. 

PERSOONLIJKE HONDENOPPAS 

Ga je op vakantie? Heb je door omstandigheden geen tijd om met je hond te gaan wandelen of zit je hond op bepaalde dagen veel te lang alleen?
Honderwijs zorgt ervoor dat je hond de nodige beweging en mentale uitdagingen krijgt.

BEESTIGE BASISSCHOOL

Nog steeds hoor je regelmatig over bijtincidenten waarbij een kind betrokken is. Om dit te helpen voorkomen, is Honderwijs van mening dat we kinderen al van jongs af aan moeten leren om met honden om te gaan. De interactieve gastlessen van Honderwijs worden steeds enthousiast onthaald door de leerlingen van het lager onderwijs.

© 2021  Kimmy Samoey

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon