MIJN VISIE

Honderwijs werkt vanuit de visie dat we in harmonie met onze honden moeten omgaan en met hen moeten samenwerken om van hieruit een mooie band te kunnen creëren. Ben je benieuwd naar mijn kernwaarden

William & Woody  (5).jpg

     PUPPY-PRET  

Hoera! Uw langverwachte puppy mag eindelijk mee naar huis.

En hoewel je je al goed ingelezen hebt en de fokker je overstelpt heeft met tips, toch wil je graag wat extra (praktijk)ondersteuning want jij wil jouw pup de best mogelijke basis geven.

Sam (23).jpg

HARMONIEUZE HONDENTRAINING

Heb je een puber of volwassen hond, maar stuit je toch op enkele probleempjes of heb je nood aan wat bijsturing in de opvoeding? Als hondentrainster sta ik je graag bij en leer je de nodige tips en tricks aan.

DSC_9504.jpg

WORKSHOPS

Kent je hond alle basisvaardigheden? OF wil je hier nog wat verder op oefenen? Wil je een nieuwe hondensport ontdekken of wil je gewoon plezier maken met je hond?

 

Ontdek hier de verschillende workshops van Honderwijs!  

32882593_1943068959089408_87399777411824

BEESTIGE BASISSCHOOL

Nog steeds hoor je regelmatig over bijtincidenten waarbij een kind betrokken is. Om dit te helpen voorkomen, is Honderwijs van mening dat we kinderen al van jongs af aan moeten leren om met honden om te gaan. De interactieve gastlessen van Honderwijs worden steeds enthousiast onthaald door de leerlingen van het lager onderwijs.