GROEPSTRAINING 

Ook hondeneigenaren die graag groepstraining met hun hond volgen, kunnen bij Honderwijs terecht. Tijdens de groepslessen werken we met kleine groepen, zodat elke hond voldoende aandacht krijgt. We werken beloningsgericht en focussen ons op de life skills die een hond nodig heeft om te kunnen functioneren in het dagelijkse leven.

De groepslessen worden in samenwerking met Pawprints Hondencentrum gegeven en vinden plaats op de leslocatie te Sint-Niklaas. 

DE EERSTE STAP: KENNISMAKINGSLES!

Alle nieuwe cursisten worden eerst individueel ontvangen tijdens een kennismakingsles. Tijdens deze les kan de hond de leslocatie onderzoeken zonder andere honden erbij. Tijdens deze ontmoeting bespreken we onze werkwijze en jullie wensen en doelen met jullie hond. Ook maken we een korte evaluatie van de hond. We proberen in te schatten of jouw hond in staat is om groepstraining te volgen of op welk niveau jouw hond staat. 

De kennismakingsles duurt een uur en kost €30. 

Indien je interesse hebt, kan je hier contact opnemen. 

 

PUPPYCURSUS/BASISCURSUS

Voor honden jonger dan 6 maand, kan je deelnemen aan de puppycursus. Voor honden ouder dan 6 maand is de basiscursus voorzien.

Deze cursus bestaat uit 9 lessen: 2 online theorielessen, 6 praktijklessen op het lesveld en 1 locatieles.

We geven jullie in deze cursus alle handvaten mee die nodig zijn om ervoor te zorgen dat jullie een vrolijke en stabiele hond krijgen.  

De prijs voor deze puppycursus is €250 (inclusief goodiebag met snacks, 3m lijn, notaschriftje, kortingsbonnen,...). 

VERVOLGCURSUS

Bij de vervolgcursus bereiden we jullie kennis weer verder uit en gaan we verder aan de slag om de life skills in te oefenen. Deze cursus bestaat ook uit 9 lessen: 2 online theorielessen, 6 praktijklessen op het lesveld en 1 locatieles.
De prijs voor de vervolgcursus is
200 (inclusief 10m lijn).

GROEPSLESSEN 

Voor de cursisten die na de puppy/basiscursus en de vervolgcursus nog verder willen trainen op de life skills, zijn er de wekelijkse groepslessen voorzien.

Ook is het mogelijk om deel te nemen aan de locatielessen. Hier gaan we op pad naar verschillende locaties in regio Waasland. Dit kan een park of bos zijn, maar de lessen kunnen even goed eens plaatsvinden op drukkere plaatsen zoals de stad, een sporthal, de markt, een kermis,… De focus ligt hierbij op gewenning en het leren kijken naar de signalen die je hond toont.

Naast de opvoedingslessen, is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan funlessen. Bij de funlessen kan je je hond wat nieuws aan te leren of kan je gewoon leuk bezig zijn met je hond. 

© 2021  Kimmy Samoey

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon